نوشته‌ها

بازسازی یکی از خانه‌های همشکل لندن

بازسازی یکی از خانه‌های همشکل لندن

مترجم : شیدا سالاروند
منبع: سايت Deezen

Untitled

بازسازی یکی از خانه های همشکل لندن

استفاده از المان های خاص در بازسازی،یکی از خانه های همشکل خیابان ردچرچ لندن را متمایز کرده است.

دفتر معماری Threefold Architectsاین خانه‌ را که یکی از ردیف خانه‌های هم‌شکل در لندن است بازسازی کردهکه شامل کفِسابیده شده‌ای است که باعث شده طبقات متعددش به هم دید داشته باشند.

Untitled1

استودیویی در شمال لندن قصد داشت نور و فضای باز در ملکی چهارطبقه و کم‌عرض واقع در منطقه‌ی حفاظت‌شده‌ی خیابان ردچرچ ایجاد کند.

آ‌ن‌ها به این دلیل که معماران فضای خالیِ سه‌طبقه‌ای در امتداد کُنج گوشه‌داری در یک طرفِبنا ساختند این پروژه را Fissure House نامیدند.

Untitled2

پلکانی چوبی با نرده‌ای آهنی به رنگ طلایی فضای خالی را پر می‌کند تا بشود از بقیه‌ی ملک به شکل مفید استفاده کرد.

معماران می‌گویند: «فضا با ایجاد پلکانی طولی که فضای توخالی سه‌قسمتی یا «شکافی» در طول لبه‌ی ساختمان را اشغال کرده  بهینه شده است.»

Untitled3

در فضای داخلی، هر کدام از سطوح زیگزاگی شده تا بین فضاهای مختلف دید ایجاد شود و همین‌طور نورگیر سقفی بزرگی نور این بخش را تامین می‌کند.

Untitled4

به گفته‌ی معماران: «از لحاظ داخلی، تنوع و هیجانِ طبقات با سابیدن ورقه‌های کفِ زمین به دست آمده که باعث ایجاد چشم‌انداز و دید فوق‌العاده‌ای در فضاهای مفیدِ مختلفی شده.»

شکاف‌های زیادی در قسمت رو به خیابان نمایان هستند در حالی که هر کدام از سطوح در قسمت انتهایی با درهای شیشه‌ای که رو به تراس‌های بیرون باز می‌شوند به سمت عقب می‌روند.

5

 

معماران می‌گویند: «شکاف‌های جدید و تراس‌های خارجی در قسمت عقب تعبیه شدند تامحلی را که زمانی شلوغ و تنگ‌وتاریک بود را به خانه‌ای چندلایه با فضا و نور کافی تبدیل کنند.»

اتاق خواب اصلی در قسمت انتهاییِ طبقه‌ی همکف قرار گرفته و نور خود را از نورگیرِ سقفی می‌گیرد، در حالی که دومین اتاق خواب و دستشویی هم همین‌طبقه را اشغال می‌کنند.

Untitled6

یک آشپزخانه‌ی اپن و اتاق غذاخوری سطح بالایی را اشغال کرده که کابینت‌های سیاه‌رنگش به قاب پنجره‌های تیره رنگ جلوه‌ی زیباتری می‌دهند.

فضای نشیمن ال‌شکل در طبقه‌ی دوم نرده‌های شیشه‌ای را احاطه می‌کند که دور شکاف بریده‌شده را گرفته‌اند. این فضا در گوشه شامل یک نیمکت برای مطالعه است.

Untitled7

یک کاناپه، میز و کنسولِ چوبیِ مشکی در فضای بزرگ‌تر قرار داده شده‌اند. از این‌جا پلکانی جداگانه که سطح روییِ آن چوبی است و کناره‌هایش با رنگ مشکی نقاشی شده‌اند و نرده‌ی طلاییدارد به موازاتِ دیوار آجری سفیدرنگ کشیده شده است.

این فضا به فضای بازسازی‌شده‌ی زیر شیروانی منتهی می‌شود که مقابلنورگیرِ سقفی است و با قفسه‌های کتاب توکار و میز مطالعه اشغال شده است.

کف‌بندی با پارکت چوبی در سرتاسر فضاهای داخلی به اضافه‌ی دیوارهایی به رنگ سفید استفاده شده است.

Untitled8

هوزیا به همراه ماتیو دریسکل و رنه سرل مدیریت دفتر معماریِ Threefold Architectsرا بر عهده دارند. پروژه‌های دیگر این گروه سه نفره شامل این موارد است:  تغییر یک کارگاه و مغازه به تلفیقی از گالری و خانه، خانه‌ای واقع در شمال لندن با  آثار هنری بسیار و استودیویی در نورکفوک که خارج از شهر قرار دارد.

Capture78

مقالات مرتبط:

آپارتمان ۳۵ متری

بازسازی اصطبل ۲۰۰ ساله به کلبه ای مستقل

All Right Reserved By